rj-logo

MAANRAKENNUSKONEIDEN ASIANTUNTIJA

Rinta-Jouppi Machine on osa suomalaista autoliikeketju Jarmo Rinta-Jouppi Oy:tä. Olemme kotimainen, perheomistuksessa oleva tunnettu, arvostettu ja vakavarainen ajoneuvoja, sekä käytettyjä maanrakennuskoneita ja maansiirtokoneita myyvä yritys ja konekauppa. Luota meihin ja löydä parhaat vaihtokoneet ja käytetyt maanrakennuskoneet meiltä! Tarjolla aina jättivalikoima maansiirtokoneita ja toimitus kaikkialle Suomeen! Tutustu vaihtokoneisiin ja löydä omasi >>

Konekaupan puolella toimintamme perustoja ovat osaava ja asiantunteva palvelu, maanrakennusalan koneiden vankka asiantuntijuus ja laaja, yli 100 vaihtokoneen valikoima. Valikoimamme keskiössä ovat käytetyt maansiirtokoneet, maanrakennuskoneet, kiinteistönhuoltokoneet, materiaalinkäsittelykoneet, työkoneet ja varusteet – kaikki heti nopeaan toimitukseen kaikkialle Suomeen.

Machinella on laaja valikoima käytettyjä maarakennuskoneita, kiinteistönhuoltokoneita, materiaalinkäsittelykoneita, lisälaitteita yhdessä osoitteessa, lisäksi valikoimastamme löytyy satunnaisesti kuljetuskalustoa ja maatalouskoneita. Rinta-Jouppi Machinen konevarasto tarjoaa lukuisia ammattilaisen merkkejä, kuten Volvo, Hitachi, Doosan, Caterpillar, Hyundai, Komatsu, Liebherr, JCB, Case, Airman, Kubota, Yanmar, Bobcat, Takeuchi, Wacker Neuson, Kramer, Weidemann, Eurocomach sekä New Holland.

Monipuolisesta tarjonnastamme on saatavilla myös suuri valikoima vuokrakoneita. Meiltä löydät laadukkaat ja jämerät työkoneet ja lisälaitteet yrityksesi konetarpeisiin. Koneet voit vuokrata kiinteään kuukausihintaan. Vuokraa kone tai lisälaite ja saat kalustosi kuntoon sekä kulut hallintaan!

Tarjoamme asiakkaillemme hyvät rahoitusmahdollisuudet kaikille koneita ostaville asiakkaille ja yrityksille. Saat rahoituksen kätevästi rahoitusyhtiön kautta – teemme paperityöt puolestasi. Yhteistyökumppaneitamme rahoitusyhtiöinä ovat Danske Bank, Nordea, OP Yrityspankki, Siemens, DL sekä Secto.

Konekauppa, sekä kaikki koneemme ja lisälaitteemme sijaitsevat Seinäjoella, aivan Seinäjoen lentökentän vieressä. Tervetuloa paikan päälle kaupoille! Katso liikkeemme sijainti kartalta >>