Yhteystiedot

Yhteydenottolomake - osta vaihtokone tai kysy huollosta ja varaosista!
Olen kiinnostunut seuraavista palveluista: *
Lisätietoja:
Nimi: *
Puhelin: *
Sähköposti: *
Haluan myyjän vastauksenYhteystiedot

Osoitetiedot
Rinta-Jouppi Machine

Käyntiosoite
Seinäjoki \ Ilmajoki

Lentokentäntie 2,
60760 Ilmajoki

Jarmo Rinta-Jouppi Oy
Y-tunnus: 2045608-0

Sijainti ja ajo-ohje
Konekauppa sijaitseee Seinäjoen lentokentän vieressä.

Aukioloajat: keskiviikko 9-17
torstai 9-17
perjantai ​​9-17
lauantai 10-14
sunnuntai stängt
maanantai 9-17
tiistai 9-17
HENKILÖKUNTA - vaihtokonekaupan ammattilaiset

Konemyynti ja osto

Seppo Salomäki

Konemyynti ja lisälaitemyynti

Jesse Salomäki

Betjänar även på svenska

Benny Sundqvist

Huolto ja varaosat

Esa Niemi

LAADUKKAAT KÄYTETYT MAANSIIRTOLAITTEET JA VAIHTOKONEET ETELÄ-POHJANMAALTA KOKO SUOMEEN

Me olemme täällä sinua varten! Rinta-Jouppi Machine on konekaupan asiantuntija, joka ostaa, vuokraa ja myy sekä käytettyjä maanrakennuskoneita ja maansiirtokoneita, että kaikenlaisia vaihtokoneita Ilmajoella, Seinäjoen vieressä. Konemyynti, eli konekauppa ja toimipisteemme, sekä kaikki koneemme sijaitsevat Seinäjoen lentokentän vieressä. Etäisyys Seinäjoelta, Seinäjoen keskustasta on noin kaksitoista kilometriä (12 km), joka on autolla viidentoista minuutin (15 min) matka perille konemyynnin jättivaraston äärelle.

Konekaupan puolella meillä on aina tarjota jokaiselle ammattilaisrakentajalle laaja, yli 100 vaihtokoneen valikoima. Päätuotteitamme ovat vaihtokoneet ja lisälaitteet. Myymme ja vuokraamme maanrakennuskoneet ja työlaitteet - omien tarpeiden mukaan. Rinta-Jouppi Machine tarjoaa joka kerta kattavaa ja laadukasta konevuokrausta, jo useamman vuoden kokemuksella. Koneiden toimitus onnistuu minne päin tahansa kotimaahan. Luota meihin ja hanki itsellesi luotettavat vaihtokoneet ja käytetyt maanrakennuskoneet helposti ja vaivatta.

Meillä sinua palvelee kokeneet konemyynnin ja konekaupan ammattilaiset. Seppo Salomäellä on kokemusta maansiirtokoneista ja niiden myynnistä jo vuosien takaa. Mukana Machinen päivittäistoiminnassa on myös Sepon oma poika, Jesse Salomäki, joka vastaa myyntitoiminnoista ja päivittäisistä konekaupan asioista.

Ota yhteyttä, soita tai laita sähköpostia, ja tehdään sinulle yrityksesi tarpeisiin sopiva tarjous koneesta tai lisälaitteesta!